New year's eve

Om 5 timmar och 25 minuter, så är 2012 slut. Kan dock inte sammanfatta året som många andra gjort, eftersom att jag inte kommer ihåg så mycket, hehe. Ska snart traska iväg (själv i mörkret) mot byastugan där vi firar in det nya året i år. Ska även försöka mig på att fota fyrverkerier, hur nu det ska gå, haha. Har inte så mycket mer att säga än det. Men...
..Gott slut och Gott Nytt År!
 
Med två tummar upp och några nyårslöften så kan jag säga att jag är redo för 2013.

Imagine how small we actually are

 
 Canon Eos 500d + Canon EF-S 18-200/3.5-5.6IS
 
Va ute och fota fullmånen (och gjorde ett försök till att fota stjärnor igen) i kylan, resultatet blev väl sådär, men det är klart ett riktigt teleobjektiv skulle ju inte vara fel, typ 400mm eller mer. Stog iallafall där ute helt fascinerad av rymden, tänk att vi finns knappt, i det stora hela. Alla tusentals planeter, solar och månar. Klart att det finns liv nån mer stans än just här på jorden, tellus. Kanske inte i samma solsystem, men nån annanstans. Tänk att nån stans där ute finns det "utomjordingar" som funderar på samma sak som vi, haha, underbart.
 
Nu ska jag göra mig klar för sängen. Hoppas på en stadsresa imorgon, vill ju hitta kläder till nyår.
Godnatt
 
 
 

26 December

Vad gör jag på dagarna egentligen? haha. Idag har jag typ fota, så kallade "självporträtt", och sen suttit och redigerat, osså spelade jag lite tv-spel med lillebror. Måste börja göra nått vettigare på dagarna, gå ut och fota eller iallafall röra på mig mer, hehe. Imorgon tror jag att vi skulle till mormor en stund under dagen, eftersom att hon fyller år, sen runt fem ska vi på "kvartersfest" hos "grannarna", aaa. Ska göra mig klar för sängen nu.
Fixat en ny familjebild har vi gjort också.