17 November

Huvudvärk osv, måste börja använda glasögonen oftare. Iallafall så har jag väl inte gjort så mycket vettigt idag känns det som. Men vad gör man när vädret är såhär, blir bara så trött. Nu känner tillochmed jag att vintern kan få komma. Längtar ändå till jullovet. Äta massa gott, dra på tjocksockar och dricka varm choklad, mysa med tända ljus och bara ta det lugnt. Visst man kan göra allt det där nu också men det blir inte samma känsla, hihi. 
Ha en bra lördag.
Puss

8 November

Gick på promenad själv i mörkret i dag också, liite läskigt med skogen är det.
Nu är jag iallafall klar med läxa för i kväll. Har suttit ungefär en timme med fysikredovisningen till i morron och det känns ju bra nu, frågan är hur det känns när det gäller... Hatar vekligen att redovisa. Ska nog ta på pyjamasen, göra varmchoklad och mysa med filten framför teven, sen gå isäng tidigt. I morgon är det fredag, veckan har gått fort men det känns inte att man haft lov. 
Ha en bra Torsdagkväll.
Puss
Gammal ful mp3 och fula hörlurar... Ääh det fungerar iallafall, så jag nöjjer mig. Hahah...

4 November

Ställde väckarklockan på sju, trodde dock inte att jag skulle ta mig upp men det gjorde jag, haha. Sista dagen på den här ledigheten.*suck*  Det har iallafall varit ett bra lov och jag tror att de åtta veckor fram till nästa kommer att flyga förbi.  
Igår var vi och tände ljus på graven, tog med kameran och fota lite, hihi. Det är ganska mysigt att gå i mörkret på kyrkogården när det lyser ett ljus vid varje grav, bara helt stilla och ja... 
Vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på ännu, men en ridtur tror jag iallafall. 
Nu ska jag fixa bland alla bilder på datorn, lägger väl kanske upp nårga. 
Ha en bra Söndag alla!
Puss