27 April

 
Fyra från idag

Igår for jag och Elin till stan efter skolan, kändes lite konstigt och ovant, men jag hittade det jag tänkte köpa så det va ju super. Lägger väl upp en bild sen.
I morse trodde jag inte att jag skulle orka göra nånting idag men jag tog mig ut ändå. Först städade jag ena delen av hundgården, 200 kronor ✓. Sen gick jag in och hämtade kameran och satt mig "bakom" lagorn, haha. Nöjd med bilderna blev jag också.
I morgon följer jag med mamma och pappa till piteå på nån koutställning, hur kul nu det låter, men tänkte ta med kameran och fota nått jag inte fotat förut, satt säga. 
Ha det bra!
Puss

19 April

Dagarna bara flyger förbi. Sen är man ju olika glad och trött och så vissa dagar, och just idag känner jag mig så sjukt glad. Vet inte om det är våren eller om det är alla andras extrema sm-gulds glädje som smittat av sig, det spelar ingen roll för en härlig känsla är det iallafall. Nu ska jag ta mig ut på en kort springtur. love it ♡13 April

Dålig uppdatering, men orkar inte alltid.

Vi har iallafall fått hundvalpar nu, tror inte jag skrivit det här. Så otroligt små och söta. Det känns som att vi haft dom i flera veckor fast det är bara 4 dagar, haha.

Ska kanske ut och cykla idag, första gången för i år, hur nu det ska gå.