2013

Då har ännu ett år passerat förbi, och i raketfart. Jag har knappt hunnit med och nu är året redan slut. Men tänk vad mycket som har hänt. 2013 är året då jag, gick ut nian, börja gymnasiet, flytta hemifrån och blev en ny människa. Det har varit ett blandat år, upp och ner, tårar och skratt, jag har varit mig suuper lycklig och jag har varit nära botten ett tag. Men trots det så skulle jag säga att det varit ett av de absolut bästa åren, so far. Jag hade så enormt stora förhoppningar och jag såg fram emot allt helt galet mycket, allt blev kanske inte som jag hade tänkt mig, men hur ofta blir det det liksom? 
 
Om cirka tio timmar är det 2014. Och jag vet faktsikt inte riktigt. Jag känner verkligen inte samma tagg som förra året, men det blir nog bra ändå. Jag får helt enkelt bara se vad som händer. Några saker jag bestämt mig för inför det nya året är att jag ska leva hälsosammare, på riktigt den här gången. Och att jag ska filma lite då och då, istället för bara stillbilder, haha. Det är sånt här jag kommer på när jag ligger vaken till tre och inte kan sova, men det kan ju bli kul. 
 
Tack alla fina för ett underbart 2013.
 
 
 
Ha det riktigt bra nu, och Gott nytt år på er!
 
 
 

Ute vid havet

 
Fyra favoriter från idag då jag och Antte va ute vid havet. Vi satt i solen, käka frukt och hade det allmänt roligt. Han är verkligen världsbäst, bästa lillebror. ♥

24 December

Julafton i år blev inte riktigt som planerat. Jag blev som sagt sjuk i fredags och var idag nästan helt feberfri, sov dock nästan ingenting på grund av min hosta, så har mått illa typ hela dagen. Dessutom har mamma blivit sjuk och hade höög feber hela dagen. Så vi stannade hemma istället för att fara till mormor. Vi fixade ett litet julbord, med den julmat vi hade hemma. När vi ätit blev det julklappsutdelning och sen satt vi oss i soffan och såg på film. Jag somnade efter typ en tredjedel och sov resten av filmen. Sen sappa vi runt på teve och såg bla Tomten är far till alla barnen. 
 
Det blev kanske inte världens bästa julafton, men det funkade ju bra ändå. Nu ska jag gå och lägga mig, jag hoppas att illamåendet går över tills imorgon.
 
Fem minuter kvar på denna julafton nu GOD JUL alla fina människor som läser detta!