25 Juni

Jag bloggar som vanligt inte ofta alls haha men whatever. Idag har jag iallafall jobbat, och även igår och dagen före det, sjukt duktig är jag. I helgen såg jag sista avsnittet av Grey's, och jag åh vad tårarna (nästan) rann. Så nu måste jag alltså vänta tills i höst för säsong 11... Kanske bästa serien som finns.

Annars så är det bra med mig. Andreas ska ju vara med i Piteå summer games så imorgon kväll bär det av mot Piteå och där blir vi nog kvar till på söndag. Kameran följer såklart med och nu har vi dessutom fixat Photoshop på mammas och pappas dator, vilket äger.

Vart kanske lite flummigt men det får vara isåfall, för nu ska jag sova Gonatt☆16 Juni

Igår kväll sa jag till mamma att jag nog inte behövde ställa någon väckarklocka eftersom jag säkert ändå inte sover längre än tio halv elva. Och när vaknar jag? Kvart i tolv. Jag ba whaat? Det var mulet och blåsigt ute och när det började regna sa jag att jag skulle ta en ledig dag. Efter att jag ätit frukost tog jag en dusch och vid två for vi och åt skördemiddag hos andra familjen Rönnberg, dit jag för övrigt körde, haha. Solen kom fram och jag följde med ut för att hjälpa mamma och pappa att täcka silon. Och medans vi höll på kom det ännu en regn/ hagel skur och sen blev det sol igen. Så blev det lite jobb idag ändå, typ en timme. Aja nu hade jag faktiskt tänkt sätta mig och se lite Grey's. Det är ju en förjävla bra serie.
 
 
Mamma fick agera fotograf och fota mig och min fina Lettrina igår, kommer nog fler bilder senare.

9 Juni

Konstigt att jag har känslan av att sommarlovet snart är slut, när vi bara varit lediga knappt en vecka. Andreas har ju inte ens slutat ännu. Iallafall så fortsätter sommarjobbandet och idag började vi på att städa bort massa gammal inredning som stod utanför lagårn. Igårkväll fick jag och mamma agera barnmorska när vi kom på att vi skulle gå och kolla till preggo kossorna, varmt och kladdigt, haha. Har väl inte så mycket mer att skriva, ha det bra så länge!