31 Mars

Efter att ha varit hemma i Gunsmark hela förra veckan var det tillbaks till stan och lägenheten som gällde. Trots lite lite sömn var det en bra dag idag. När jag kom hem från skolan käkade jag middag och sen städade jag. Förutom damm så var det hår typ överallt, hehe. När det var klart såg jag lite hockey innan jag duscha och fixa det sista, det vill säga vek tvätten, och bädda sängen, haha. Nu ska jag sova Gonatt!

25 Mars

Ungefär en månad sen jag skrev sist nu, haha. Iallafall så har jag typ inte gjort så mycket. Sen sist jag skrev har det varit sportlov, då våran fina Occra lämnade livet, osså det har blivit vår sen vinter och sen vår igen.
Under helgen kom en förkylning krypande och jag har haft feber senaste dagarna. Så har bara tagit det lugnt, igår var jag ensam hemma så jag satt mig och såg Den oändliga historien, de filmerna borde alla se. Släpade även fram en solstol så har suttit och sovit i solen ute på altanen inbäddad i täcket nån timme per dag. Idag fick jag värsta fotoabstinens när jag såg hur fint solen lyste på träden bakom huset, så var tvungen att gå ut och fota trots febern, tror på att naturen är bästa medicinen. Ha det så bra!
 
 
 
En från idag