27 Maj

Håller just nu på att ladda över saker från datorn till min externa hårddisk, saker som jag vill kunna ha under sommaren, för imorgon mina kära vänner måste vi lämna in datorn. Vilket betyder att jag kommer vara utan någon sådan i sommar, börjar seriöst nästan gråta. Visst jag kan ju låna mammas och pappas dator, no problems, men jag kommer inte kunna göra någonting som har med bildredigering och göra. Jag får väl antingen hitta något online eller starta upp mitt skräp till dator. Jag hittar nog ett sätt. Men det suger ändå.
 
Det positiva är att jag far hem imorgon och sen pendlar jag måndag och tisdag nästa vecka, och sen är det sommarlov. Har tömt alla byrålådor och alla kläder ligger nu i en väska, har cirka 10 veckor hemma i Gunsmark framför mig, hemma hos familjen igen, det pirrar i magen och gör mig ungefär såhäääääär glad!
 
Ha det bra så länge!
 
 
 
 
 

26 Maj

 
Bara en vecka kvar nu tills det är sommarlov, jag gjorde bort mina sista rester idag på svenskan, så nu är det bara att ta det lugnt. Hade bara betygssamtal efter lunch i dag, och så fick vi sluta tidigt, väldigt tidigt. Typ före-ett-tidigt. Eftersom att jag hade tvättid idag så tänkte att jag kunde städa också. Medan jag dammsuga började jag fundera på att möblera om, men finns ju inte så mcket som går att flytta på. Började istället skruva bort hyllorna från tv-bänken och det slutade med att jag fixade i alla skåp, haha. Nu har jag iallafall slagit mig ner i soffan och tänkte se lite Grey's och äta jordgubbar.
 
 
 

21 Maj

Bara två veckor kvar till sommarlov nu, eller egentligen 13 dagar, helt underbart är vad det är. Termometern visar 23 grader nu sådär tjugo i åtta, fatta hur mycket jag önskar att jag var hemma nu. Det är så tråkigt här, haha. Satt ute i solen en stund när jag kom hem men det var sjukt obekvämt så det blev inte nå länge. Jag hoppades på att den här veckan skulle gå snabbt men det är kanske segaste veckan någonsin... I måndags fick vi iallafall veta resultaten på alla svenska nationella och jag är hel nöjd. Och idag fick jag äntligen göra bort sista nationella i engelska, nämligen det muntliga, jag tror ändå att det gick bra, det kändes bra. Redovisade även musikvideon vi gjort och det gick ju som det gick, haha. Annars så känner jag att det är sådär allmänt bra nu. 
 
 
 
 
Fotade lite när mamma planterade i växthuset i helgen, och ljuset