Grattis till världens bästa lillebror!

Han kan vara så irriterande som det går att vara och han kan driva mig till vansinne. Trots det så är han ju familjens bäbis och ja, det finns inte ens ord att beskriva hur underbar och fantastisk han är, min bästaste lillebror Andreas. Åh, Grattis på 12 års dagen din lilla plutt.
 
 
Några sådär oseriösa men ändå så härliga bilder
 

18 November

Hallådär! Sitter just nu på ett elevhem i Litauen. Helt ärligt så luktar det bajs, eller nått sånt... Inte gott iallafall. Jag och två till är här med vår enrerenörskapslärare Pär. Steg upp klockan fyra i morse och halv sju lyfte flyget från Skellefteå Flygplats. Sen va vi här runt elva osså har vi bara gått runt hela dagen och typ shoppat osv. Imorgon ska vi på nått museum och sen på nått annat, haha.. Aja ser väl när vi ska sova och hur det ska gå. Ha det bra så länge!
 
En fin liten bild på mig och Erica

En känsla

Igår och idag var det som sagt GY-info. Alltså gymnasieskolorna i Skell prsenterade vissa program på sin skola typ, I don't know. Iallafall så var det jag och en kille från mediatrean som pratade om media på Guldstdsgymnasiet. Första presentationen igår, var jag sjukt nesvös. Sådär som jag brukar vara. Sen gick det bara bättre och bättre och sista presentationen idag kände jag mig för första gången, någonsin kan jag nog säga, helt lugn, heeelt lugn att stå framför folk och prata, och desutom känna mig avslappnad. Att jag dessutom pratat med folk som jag aldrig pratat med förr, utan att känna mig socialt efterbliven. Åkte även buss in till ett stan med ett gäng och kände mig bara sådär... bekväm med mig själv. Det är typ en ny känsla för mig, iallafall i det sammanhanget. Haha... Underbart!
 
 
 
Och så en bild på mig och verkligen världens bästa lillebror, bara för att