20 Oktober

Tog mig iväg till skolan i morse trots dålig sömn. Kände mig febrig och helkass fram tills alvedonen började verka sen var det som vanligt, med det iallafall. Gick och köpte halstabletter under lunchrasten så då blev det lite bättre också. Känns inte som att det är riktigt bra att ta alvedon och sen köra på som vanligt, utan att vila hade vart bra. Just nu så kliar iallafall både ögon och öron, och inte bara lite heller, haha. Nog om denna förkylning.
 
Idag hade vi Engelska och foto. På engelskan körde vi charader, då vi bara var sex pers. Under fotolektionen ställde vi i ordning och fotade en av bilderna till vår uppgift. Ja, vår, typ alla som går kursen. Tycker det är så svårt att jobba med andra på det sättet, för jag vill ha det på mitt sätt. Uppgiften är att fota till skolans programkatalog, vi har dock inte så mycket tid på oss, men ändå kul uppgift. Aja nu ska jag krypa i säng, i morgon har vi dessutom sovmorgon så då får jag sova ut lite. Ha det så länge.
 
 
Snöade idag, lite blandade känslor, mysigt men slaskigt och kallt. Fast den här snön lär ju försvinna igen
 
 
 

19 Oktober

Hejsan! Just nu sitter jag och fryser. Ute är det regnigt och blåsigt och man vill helst bara krypa under täcket. Iallafall så vaknade jag vid fyra i morse och hade sjukt ont i halsen, kunde knappt svälja. Sen var det väl lite bättre när mamma väckte mig halv elva. Följde med mami och skruva ner ett växthus hon köpt och vi frös typ ihjäl. Blev sjukt sugen på pizza medans vi höll på så vi stanna till i Ånäset och köpte när vi for hem. Vill verkligen inte bli sjuk nu och verkligen inte nästa vecka, för då är det lov. Aja ser väl hur det blir, en varm dusch och tidigt i säng ikväll borde väl hjälpa. Ha det bra så länge!
 
Var och fota soluppgång till en skoluppgift ute vid havet förra söndagen, här är en av bilderna jag skickade in.

10 Oktober

Hallådär! Har just kommit hem från skolan. Kändes aningen motigt att gå till skolan för en lektion och sedan måsta gå hem igen i det här vädret, blåsigt och regnigt, nu är sommaren verkligen över. Dagar som dessa känner jag att jag måste införskaffa en regnjacka. Iallafall så hade jag bara en timme engelska eftersom att jag hade dubbel enteprenöskaplektion i onsdags. Gick förbi ica och köpte lite gott till ikväll, då jag ska stanna kvar här i stan till imorgon. Imorgon är det nämligen hockey så jag och Julia ska dit, osså far jag hem efter det. 
 
I förrgår sov Erica här, för det va lite tjafs. Vi sov dock inte så mycket, haha. Var vakna till fem och hade just startat en film då vi kände att vi kanske skulle sova lite ändå. Så vi sov två timmar, och mådde väl sådär igår. Sen somnade jag vid nio igårkväll och vaknade vid fem/sex då jag sovit mina åtta timmar. Låg kvar och lyckades somna om till kvart i nio. Så om man kan sova för mycket har jag nog gjort det för känner mig lika trött och så som när man sovit för lite. 
 
Vad jag ska göra resten av dagen/kvällen idag har jag absolut ingen aning om, förutom att se Idol men det är ju ett tag kvar tills det börjar. Ser väl. Ha det bra så länge!
 
 
Drygt ett år sen, nyinflyttad och glad