Ett snabbt litet inlägg

Hallådär! Skolan rullar på  och känner mig redan sjukt stressad... Är dock bara en uppgift som stressar så när den är bortgjord så släpper det kanske lite. Annars är allt rätt så bra. Om cirka tio minuter ska jag åka med bussen in till stan för att möta upp Julia, sen ska vi på hockey. Blir kul som vanligt, haha. Trots att jag tycker att det kan vara jobbigt och stressigt att måsta passa tider och så, så känns det bra att komma ut ur lägenheten och inte bara sitta och känna mig ensam. Aja ska skynda nu hade!
 
Fick fintröjan i julkapp
 
 
 
 
 
 

Jullovet och skolstart

Mamma skjutsade upp mig till stan igår så att jag skulle slippa åka buss med alla saker och idag började skolan om efter cirka två och en halv veckas lov. Under lovet har jag jobbat, fotat, umgåtts med familjen, spelat kortspel om kvällarna, ätit massa onyttigt och massa gott, ridit och känt att jag fått njuta av livet lite bara som det är. Det har varit ett riktigt bra lov och igår kväll kände jag verkligen en vecka ledighet till inte hade varit fel. Är och har varit sjukt trött hela dagen, så första skoldagen var riktigt seg trots att vi inte gjorde så mcket. Nu ska jag städa lite, äta och så kolla igenom vad jag ska ha med i filmen om mig. 
 
 

2 Januari

Hade tänkt skriva någon slags årsresumé men tror jag skippar det. Nu är det iallafall 2015, och jag firade in året med familjen och de vanliga som vi brukar vara med. Har inte så stora planer eller förväntningar på det här året förutom att jag fyller 18! Vilket är helt sjukt. Annars så har jag tänkt jobba och spara pengar så att jag kan köpa en nya kamera utan att bli utfattig. Ser hursomhelst fram emot vad detta år kan bjuda på och har känslan av att det kan bli super bra!
 
 
Bild från Pinterest