Motivationen försvinner med solen

Idag påbörjade vi egna projekt i digitalt skapande. Har suttit och kollat massa på pinterest och har helt fastnat för mood boards. Därför ska jag göra som en fotobok med mood boards i olika färgteman. Var jätte peppad under lektionen och när jag gick hem. Men i samband med att solen just försvunnit bortom horisonten så känns allt bara jobbigt. Får helt enkelt ge upp för nu och så kanske äta middag. Känner mig sådär lagom utmattad och trött så ska försöka komma i säng tidigt i kväll så att jag kanske får sova nio timmar. I övrigt så mår jag riktigt bra dagtid när solen skiner och idag lämnade jag dunjackan hemma för första gången i år. 
 
 
En bild jag publicerat ett antal gånger förut, men som jag tycker så mycket om
 
 

Skola igen

En vecka ledigt och så skola igen. Som vanligt så känns det sådär att vara tillbaka. Mamma var snäll och skjutsade mig i morse så jag slapp bussen med väskan. Vad har jag gjort under lovet då? Jag har ridit. Cirka varje dag utom två då vädret var för dåligt. Har såklart gjort annat på dagarna också tillexempel så har jag fått ihop några timmar jobb och även knäppt några bilder. Och så har jag både tränat och tagit det lugnt. Har redan krupit ner under täcket och ska väl försöka sova nu, Godnatt!
 
 
Tre stycken från i tisdags

Ledighet

Och så äntligen blev det sportlov. Välbehövligt och efterlängtat. Jag har inget speciellt planerat utan får ta dagarna som de kommer. Har inte tänkt sitta inne och inte göra någonting, och har inte tänkt sova bort dagarna, det är de planer jag har. Blir dock inte särskilt sugen på att gå ut när det blåser som det gör. Jag hoppas verkligen på sol och några plusgrader till veckan, det hade vart gött.