En julig helg

Ännu en vecka har gått och en ny har påbörjats. I helgen har jag hjälpt mamma att städa och julpynta hemma, varit på årets första julbord, stigit upp och farit ut med hästarna halv åtta på både lördag och söndag morgon, julbakat lussebullar och knäck tillsammans med mamma och lyssnat på julmusik nästan hela dagarna. 
 
 
Taggar: Fotografi, Jul;

Födelsedagsbarn

Idag var ingen vanlig dag för idag blev familjens lilla bäbis tonåring. Okej, någon bäbis är han väl inte längre, men han kommer alltid vara liten i mina ögon (tyvärr Antte haha). Känns jättekonstigt att det gått så lång tid, tretton år, tretton år. Tänk vad mycket vi hittat på under dem åren, haha. Aldrig en lugn stund där han är och sällan en tråkig stund när han är med heller. Grattis på födelsedagen Andreas! 
Från i söndags då mormor var förbi och vi åt tårta (som jag bakat)
 
Taggar: Födelsedag, Tretton;

Första snön och lite jul i lägenheten

Tillbaka i stan efter en lite längre helg hemma. Åkte hem redan i torsdags och om jag blev glad när jag vaknade på fredagmorgon och det hade snöat, passade på att gå ut och fota medan det fortfarande var ljust och på eftermiddagen/ kvällen for jag och mamma ut på en ridtur i mörkret. I lördags gjorde jag typ ingenting och i går startade jag och Ante dagen med en kort promenad med hundarna. När vi kom hem åt vi frukost och spelade lite Mario Kart 64. Idag skjutsade mamma upp mig till stan och när jag kom hem från skolan i afton fixade jag lite jul här i lägenheten, och mer ska fixas senare, tycker det blir så himla mysigt.
 
Från söndagspromenad och det lilla julpynt jag har