Inlägg från ladan

Hallådär! Just nu sitter jag i Skellefteå kraft arena och väntar på nedsläpp, haha. Var ju ledig idag och tanken var att jag, efter min körlektion, skulle plugga med Erica men det blev lite ont om tid tills dess att jag skulle cykla iväg hit så det blev bara att vi åt middag och prata massa. Imorse var jag otaggad på allt och kände inte för att göra något annat än att ligga och se Grey's hela dan. Men gällde bara att ta sig iväg och det blev ju en helt okej dag! 
 
Taggar: Hockey, Ledig, Onsdag;

Körlektion och passuthämtning

Hade min tredje körlektion i morse, tyckte det gick super. Entrepernörskapen blev inställd så har inte haft någon skola alls idag. Efter körlektionen gick jag till polisstationen och hämtade ut mitt nya pass och sen gick jag på stan en liten stund. Fick med mig ett stort blockljus (till en lykta jag fick i födelsedagspresent), några sminkborstar och en lagom höstig tröja hem. Nu ska försöka slita mig från Grey's ett tag och ta tag i lite skolarbete. 
 
Naturligt osminkad och ny tröja 
Taggar: Jag, Körkort, Ledig, Nytt;

Ett sista farväl

Har vetat sedan länge att detta skulle bli hennes sista sommar. Sedan i höstas har hon bara stått och blivit stel, och nu har det blivit dags för henne att somna in. Min fina lilla häst, var hemma idag så pussade lite på henne för sista gången.
 
 
Taggar: Djur, Häst, RIP;