Kattungar

I onsdags blev vår Katniss mamma till fem ursöta små kittebäbisar, skulle kunna sitta där och titta på dem hela helgen, men det lär ju inte hända. Imorgon är det valborgs och sen är vi inne i årets, enligt mig, första sommarmånad.
 

Måste skriva av mig – otaggad på det mesta

Det är 57 dagar kvar till studenten. Mössan har jag haft sedan i februari och klänningen har jag just hämtat ut. Jag ser så himla mycket fram emot sommaren och det faktum att jag inte kommer sitta vid skolbänken till hösten. Men jag ser inte alls särskilt mycket framemot själva studentdagen och jag hoppas verkligen att den känslan kommer släppa längre fram. Anledningen till att jag känner mig så negativ in för det är för att jag inte vill vara med på flaket. Jag vill inte stå på ett flak och skrika och dricka och vara glad med massa människor som jag inte alls klickar med. Det är så klart inget måste, och jag är inte ensam om att hoppa det, men att känna tråkstämpeln är inte så kul. Jag tror, att jag, om jag skulle åka med, skulle vantrivas och vilja av, och kanske bli lite irriterad också. Det här med att jag känner mig tråkig på grund av detta gör mig bara ännu mer irriterad. Tycker att allt är så jävla skevt. Dricker man inte alkohol så är man tråkig. Jag har hittat på ursäkter till att inte följa med kompisar ut för att jag bara känt att nä, jag vill verkligen inte. Jag känner att det är inte jag. Jag vill inte supa mig full, jag har inget behov av det och det faktum att jag känner att jag är tråkig på grund av något sånt gör att jag bara blir ledsen på mig själv, jag blir irriterad på att det är så det ser ut. Aah, jag vet inte, det är mycket som är fucked up här i världen. Nu ska jag äta min andra snickers och se på Full Patte, Godnatt.
 
 
 
 

Påsklov

Jag som kände att jag kommit in i ett blogg-flow, men nu har det bara gått utför med det. I vanliga fall brukar det vara för att jag inte har några bilder, nu har jag massa bilder, men ingen ork. Men I make no apologies. Nu var det ju typ två veckor sedan jag skrev något här senast och den mesta av den tiden har vi haft påsklov. Äh, jag gör väl som jag alltid brukar göra. Sedan senast har jag: Jobbat, varje dag, hela lovet, sen har jag ridit, tränat, fotat, lyckats med att tappa mobilen i toan, njutit av solen och fått hålla två små nykläckta kycklingar i vårt egna hönshus. 
 
Nu är skolan igång igen och nästa lov, förutom kristihim som blir en lite längre helg, så är nästa lov sommarlovet och i år så tar mitt sommarlov aldrig slut. Det är cirka nio veckor av vanlig skola och sen är det slut. Stressen över ogjorda uppgifter som jag har kvar, har omvandlats till en tung klump i bröstet som tar ur all min ork och motivation. Men jag kämpar på och jag försöker iallafall så gott jag kan, tycker det är huvudsaken. 
 
Två på våra små påskkycklingar