Julafton

En vecka senare, men vad gör det? Vi firade julafton i stan hos min moster i år, och precis som tidigare år åt vi julbord innan det var dags för julklappsutdelning och sen satt vi bara och pratade någon timme innan vi åkte hem. På kvällen dukade vi i vanlig ordning upp med en massa godis och en film.
 
Taggar: Julafton;

Födelsadagsfika hos Mormor

Idag var vi och fikade hos mormor som fyller 75 idag, utöver fikandet spelade vi även en runda av någon barnversion av trivial pursuit.
 

Ullared

Förra måndagen steg jag och mamma upp fem för att ta bilen och bege oss söderut. Vi körde hela dagen förutom de gånger vi stannade för att köpa något att äta och fylla på servoolja (det var nämligen läckage någonstans) och cirka 15 timmar senare var vi framme på hotellet i Ullared. Tisdagen spenderades på Gekås och när vi var nöjda gick vi tillbaka till rummet och spelade sanning eller skitsnack och åt vi vindruvor, mango, papaya och lite chips. Onsdagen gick vi också en snabb sväng på Gekås och så gick vi på lite andra butiker runt om. Vid ett hoppade vi in i bilen och började köra hemåt igen. Vi körde dock bara till Gävle och så checkade vi in på Scandic, där köpte vi mackor som vi åt medan vi såg Bonde söker fru på min dator, innan vi la oss och sov. Torsdagen fortsatte vi hemåt och efter många timmar och ett kort stopp på Birsta var vi hemma och lastade ur bilen.
Utöver det på bilden köpte jag även ett kit med små reseflaskor, en liten kökskniv, en potatispress (haha dessa två ska ner i flyttlådan) och en ny ridjacka. 
Taggar: Ullared;