Tretton dagar

Tretton dagar sedan jag skrev sist. Under de tretton dagarna har jag bland annat gått skola som vanligt, pluggat teori, inte gjort en enda skrivuppgift, trots att vi fått flera, jobbat, ridit och ställt ut mitt gymnasiearbete på skolans öppet hus. Känner mig så otroligt jäkla stressad över körkortet att jag ibland känt att jag inte ens vill ta det,  det är så jäkla nära nu att jag kommer avlida om jag kuggar uppkörningen. Klarar jag det kommer jag dock sväva iväg av lättnad, haha. I övrigt då? Om man bortser från sömnbristen och stressen över körkortet så är allting helt okej. Det flyter bara på som vanligt.
 
Eftersom att jag inte knäppt en enda bild sen senast så bjuder jag på en på mamma och hundarna från en något kallare dag.

Det är över

Så har tre veckor lov passerat och idag gick vi första skoldagen det här året. Tillbaka i lägenheten, tillbaka till rutinerna, tillbaka till tystnaden och ansvaret som kommer med att bo själv. Har just packat upp två kassar mat och fyllt både kyl och frys, dragit på mig mjukisar och tjocksockar och väntar nu på att pizzan i ugnen ska bli klar. Efter att jag ätit ska jag packa upp, plocka ner julpyntet och sedan sätta mig med körkortsteorin. Idag var dag ett av etthundrafemtio, och sen tar jag studenten! 
 
Lite mobilbilder och så från lovet

Där jag växte upp och så

Sex stycken från dagens fotopromenad