Frukost

Börjar inte förrän halv ett på tisdagar och idag var nog första gången jag inte haft något inplanerat innan skolan så tog tiden på mig att göra en smoothie och koka ägg till frukost, det är verkligen inte varje dag. 
 
 
Taggar: Frukost, Smoothie;

Sportlovet och en oändligt stor längtan

Nu var det ett tag sedan sist, förra veckan var det äntligen vår tur att få sportlov. Lovet gick alldeles för snabbt som det var, så tanken på att sitta med datorn fanns inte. En vecka går så jäkla fort, känns inte som att jag hann med allt jag ville göra, men men bara en och en halv vecka till nästa lov så det känns ändå helt okej. Men var har jag gjort då? Jag har tapetserat och målat om i mitt rum där hemma, bara det tog upp två heldagar och lite kvällstid, vilket i och för sig var snabbare än jag trodde det skulle gå, sen har jag ridit, varit till Umeå på Ikea, kört bil (haha "Jag kan fara och handla", "Jag kan skjutsa Antte") och varit på en kortare skoterutflykt med mamma, pappa och Andreas. Solen har värmt, fåglarna har kvittrat och snön har rasat från taket, sommaren närmar sig och jag längtar så så mycket, tror inte ni förstår, det är knappt så att jag förstår. 
 
Fyra bilder från skoterutflykten
Taggar: Fotografi, Ledig, Lov;

Så jälva skoltrött

Jag är så orkeslös, utan inspiration och framförallt less... Så jävla less att jag skulle kunna hoppa av skolan. En av mina absolut sämsta egenskaper är att jag inte kan ta tag i saker. När det gäller skolan så styr jag allting framför mig och tillslut blir det för mycket. Imorgon är det prick 100 dagar till studenten och jag får fjärilar i magen när jag tänker på hur underbart det ska bli, med sommar och att få vara hemma, längtar så mycket att jag sitter här och gråter. Jag trodde att skolan var till för att vi skulle lära oss saker, utvecklas som personer, insprera oss att vilja följa våra mål och komma någon vart i livet, men just nu tar skolan mer än vad den ger. Vad spelar det för roll om jag skriver en text på 100 ord eller om jag ordbajsar fram ytterligare 400 ord om jag ändå får exakt samma sak sagt? Jag orkar inte, jag har inte orken, har inte energin. Ugh... ska börja fara på lästpassen och ta så mycket hjälp att det knappt är jag som gjort uppgifterna... Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag är så jäkla trött.
 
Från en kort fotopromenad i söndags
Taggar: Godnatt, Skola, Trött;