Blandade känslor

I och med att allting är klart och betygen är satta så gör vi inte så mycket den här veckan, typ ingenting. Igår på webbutvecklingen hade vi en kort redovisning av det senaste vi gjort, kursutvärdering och betygsamtal. Det tog inte ens hela lektionen och sen for jag hem. Idag såg vi ett avsnitt av Tänk om på historian och sen slutade vi. Känner att jag blir lite irriterad av att vara här och göra typ ingenting när jag kunde ha varit hemma och fått en massa saker gjort. Men samtidigt som det känns helt sjukt ovärt att vara här överhuvudtaget, så känner jag att jag gärna har några extra dagar i lägenheten, för sen är det dags att flytta ut. Så det är lite blandade känslor. Mer om det i ett annat inlägg. För att vara lite positiv så har i alla fall sommarvärmen kommit, så har spenderat den mesta tiden hemma ute på balkongen. I morgon ska jag lämna in datorn, så ser väl hur jag klarar kvällen utan dator, haha. Nu ska jag gå och lägga mig Godnatt!
 
Igår käkade jag glass medan jag njöt av sista solen innan den försvann bakom husen, underbart!

Hon som är den bästa

Mors dag är en dag som inte firas särskilt mycket, i alla fall inte i vår familj. Ett “Grattis på mors dag”, en kram och kanske en tårta, men jag har aldrig tidigare reflekterat mer över dagen. Aldrig kramat om mamma och sagt hur underbar och fantastisk hon egentligen är, hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag verkligen älskar henne, kanske för att det är så känsligt att tårarna kryper fram bara av tanken, kanske för att tanken på att förlora henne är en av de värsta som finns. Jag tror (och hoppas) dock att hon vet det ändå, men det skadar väl inte att tala om det en gång extra. Det finns ingen annan jag kan prata med om allt, verkligen allt, ingen annan jag vill spendera lika mycket tid med, ingen annan jag ser upp till på samma sätt. Hon är min bästa vän, det är tack vare henne jag är den jag är och jag är så jäkla glad att just hon av alla är min mamma. 
 
Jag älskar dig mamma!
 
Taggar: mamma, morsdag;

Klar

Har gjort klart och skickat in de sista uppgifterna för den här terminen, på måndag sätts betygen och sen är det praktiskt taget slut på skolan, endast 15 dagar kvar och det är 15 dagar utan stress eller plugg hemma, underbart!
 
Tog denna samma kväll som dessa bilder och leendet är ungfär detsamma som jag har just nu, haha!