En tripp till Luleå och 150 års fest

När pappa fyllde år för två veckor sedan bestämde vi oss för att fara till Luleå över helgen, eftersom han ville slippa grattande gäster, haha. Tanken var att hälsa på Mattias, men han hade precis bokat flyg till Stockholm när han fick veta att vi skulle upp, så han var inte hemma. Så vi checkade in på scandic, for ut och åt god resturangmiddag, vi övriga fyra i familjen och sedan satt vi på hotellrummet och spelade kort resten av kvällen. På söndagen sjöng vi för pappa innan vi gick och åt frukost, och sen for vi upp till Boden för att bada. På hemvägen stannade vi till i Skellefteå och åt ännu en resturangmiddag för helgen, innan vi for hem och åt tårta. 
 
Fredagen efter firade vi pappa ännu en gång, denna gång på 150 års festen han och mamma samt två andra par ordnat för att fira att de tre "gubbarna" fyllt 50. Mattias kom ner och var med, och det var en allmänt trevlig kväll med god mat och musik, haha vet inte vad mer jag ska säga.
Taggar: Pappa;

London dag fyra, fem och sex

De sista dagarna blev det inte så mycket bilder eftersom jag lämnade kameran på hotellrummet och som vanligt blir det inte så många bilder tagna med mobilen. Efter de tre första dagarna hade vi bara en sista sak kvar, av de vi köpt biljett till, vilket var London dungeon, en "rundvandrig" som handlade om Londons mörka historia. Det var spännande, men hade dock vart bättre om vi hade sluppit folk som pratade så mycket under tiden. Fick även "vara med" tre gånger på rad, vilket jag ärligt tyckte var mest jobbigt, haha... Men det var ändå kul. Sen hade vi gjort allt som vi "skulle" göra så resten av söndagen spenderades på Oxford street. På måndagen ville Erica till Camden town så vi åkte dit och spenderade typ hela dagen där och sen avslutade vi dagen med att åka till Piccadilly circus för att hitta någonstans att äta och hamnade på Friday’s. När vi sen skulle gå till tunnelbanestationen var det en kille som beatboxade (hahah vad heter det? Grym va han iallafall) så vi stod där och lyssnade innan vi for "hem". Tisdagen spenderades på Oxford street, och jag köpte en massa nya kläder. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde mer, haha, vi avslutade iallafall dagen med att packa för på onsdagmorgon steg vi upp tidigt för att fara till flygplatsen, och sen sa vi hejdå till London och flög tillbaka till Sverige och Luleå. Veckan gick så sjukt snabbt att det känns som att vi aldrig ens var där, som att sju dagar försvann ut i tomma intet, som att vi inte gjort allt vi gjorde och jag bara vill göra om allt igen, för samtidigt som det känns så så vet jag att det var en riktigt rolig vecka. 
När vi lyft från Luleå på onsdagmorgon // I väntan på tunnelbanan // Piccadilly circus // Oxford Street // Oxford Street
Taggar: England, London, Oxford Street, Piccadilly Circus;

London dag tre

Lördagen startade vi med att fara på Madame Tussauds, vilket faktiskt var riktigt kul och vaxdockorna, eller vad man nu säger, var otroligt välgjorda. Vi fick dock höra av nån snubbe på tunnelbanan någon dag senare att de är bättre gjorda på Madame Tussauds i Amsterdam, haha. Hur som helst, när vi gått klart där och fotat oss med några av dem, begav vi oss vidare med hjälp av tunnelbana till Waterloo station och därifrån gick vi till London eye pier. Vi bestämde oss för att åka London eye när det var mörkt, så vi började med att gå på London sea life aquarium. Efter det gick vi och åt på en italiensk resturang i närheten där jag blev stoppad på väg ut för att jag bar kameran i handen "You haven´t taken our picture yet" och så ropade han till sig några fler som jobbade där. Kunde ju inte säga nej så tog ett par bilder innan vi gick där ifrån med ett leende på läpparna. Vi gick direkt och ställde oss i kön för att få byta våra förköpta biljetter till orginalbiljetterna och sen vidare till nästa kö för att få åka upp. Var så jäkla taggad i kön men när vi till slut kommit in i gondolen och började röra oss uppåt kom tankarna och höjdrädslan, så jag satt på golvet intill rutan en bit på vägen upp, men sen kändes det lugnt och jag kunde fokusera på utsiktien och fotandet. Dagen efter kände jag bara att jag ville åka igen, igen, igen, fast när det var ljust, vilket definitivt kommer hända någon gång i framtiden. 
Taggar: Big ben, England, Fotografi, London, London eye, Madame tussauds;