Den sista

Plötsligt har det passerat två och en halv vecka utan att jag uppdaterat något. Jag har till och med tänkt att "detta blir ett blogginlägg" när jag fotat, haha, det kommer. Just nu sitter jag i alla fall med kliande ögon och ett huvud fullt av bomull (som det känns) sådär lagom rastlös men utan ork att göra någonting. Väntar bara på att dagen ska ta slut så att jag kan krypa under täcket igen. Eller så kryper jag under täcket redan nu och se en film eller två? Kanske fixa några tidsinställda inlägg från de senaste veckorna och duscha först? Ja, så får det nog bli. 
 
 

En promenad, en Katniss och en tacofest

Den här veckan har jag jobbat och jobbat. Hann med en ridtur i måndags och i tisdags en promenad, sen har det varit snöstorm och inte så trevligt väder. I kväll var det tacofest på byastugan, och eftersom vädret tog det lugnt, gick jag och mamma de cirka två kilometrarna dit. I morgon är jag ledig, då kommer Elin hit och sen tar vi bilen upp till stan, blir säkert toppen!
 

Årets första vecka

Så har en första vecka av året passerat, en relativt långsam vecka känns det som. Utöver att jag jobbat, så tog jag, mamma och Andreas, i tisdags, tåget till sundsvall för att hämta en nyköpt bil. Jag har börjat se SKAM, sett de tre säsonger som finns och skulle kunna se dem igen. Har även varit på 60-års kalas hos min faster, fotat, ridigt, tömt datorn på bilder och städat bort julen.