En bilresa söderut

Hela förra söndagen spenderade jag och mamma i bilen, 113,5 mil ner till Ullared. På måndagen gick vi nio timmar på Gekås och sen gick vi där en stund även på tisdagen innan vi for vidare på hala vägar till Borås där vi mest sprang mellan second hand butikerna. Vi sov på ett hotell i Ulricehamn där det tidigare legat ett sanatorium och mina hjärnspöken fick mig att absolut inte kunna sova, om inte teven var på, så så fick det bli. Dagen därpå körde vi till Västerås, där åt vi lunch på Ikea och gick en stund i de andra butikerna i Erikslund shopping center. Vi bytte torkarblad, fyllde på spolarvätska och handlade något att äta till middag innan vi gasade vidare upp till Söderhamn och checkade in på Best Western. Vi sprang (bokstavligt talat) upp till rummet när vi väl fått nycklarna och slog igång teven för att se Bonde söker fru och Grey's anatomy. På torsdagen körde vi i lugn och ro de sista 47 milen hem, med ett stopp i Robertsfors där vi plockade upp lillebror på skolan. Kameran följde med på hela resan men användes bara andra kvällen i stugan i Gekåsbyn, när vi lagade mat och spelade Trivial Pursuit och åt lite gotte.

Sorterade upp allt jag köpt på sängen när vi kom hem och fotade av det, mycket, eller det mesta, ska ner i flyttlådorna tills den dagen jag flyttar ut igen. 
 
Taggar: Ullared;

Mitt rum, lite före och mycket efter

Nu är det längesen jag målade om i mitt rum här hemma, men jag snubblade över några bilder jag tog före och just efter, när det var nymålat, och insåg att det är ganska stor skillnad på hur det såg ut då och hur det ser ut nu. Knäppte några efterbilder och tänkte visa. Från blå tapeter till vitmålade väggar. Från ljusnät till ljusslingor. Hyllor, blommor och tavlor. Det sitter mycket i detaljerna.
 
 
Taggar: Inredning;