2018 i musik

 
Jag har bläddrat igenom "Dina favoritlåtar 2018" på spotify och rest tillbaka lite i tiden, älskar verkligen hur musik kan ta en tillbaka och känna som man gjorde då, på både gott och ont. Av 36 227 lyssnade minuter, så är det här de låtarna jag har starkast minnen till. 
 
Wait - Maroon 5
Vinter och jag jobbar på hemma, men har tagit flyttlasset tillbaka till Skellefteå, där jag spenderar några dagar i veckan.
 
Mirror - Lil Wayne, Bruno Mars
Vinter och jag kör v70n till Skellefteå, där mina dagar går åt till att kolla på Grey's Anatomy.
 
Die Trying - Michl
Våren närmar sig, men jag mår inte bra, bor i lägenheten och känner mig bara tom. Åker till solbacken där jag, efter ett besök på rusta, bara blir sittande i bilen på parkeringen med världens ångestklump i bröstet. Någon dag senare ligger jag i sängen och tittar upp i taket och bestämmer mig för att jag ska börja springa.
 
20 Questions - Veronica Maggio
Vårvinter, jag har köpt färg och målar om fondväggen vid sängen i lägenheten, från rätt ljus grön till en mörk blå-grön.
 
Nothing to regret - Robinson
Försommar kväll, jag krattar gräsmatta, mamma och pappa bygger växthus och lillebror kör runt med fyrhjulingen, sommaren är på väg och jag mår så bra.
 
On broken wings - Europe
Sommar och jag springer tre gånger i veckan med Ellie vid min sida, detta är favoritlåten och jag kan inte inte sjunga med, även fast luften inte riktigt räcker till.
 
Va mig själv - Petter
Sommar, solen skiner och jag sitter i en traktor och kör vagnar från morgon till kväll.
 
Spiraling Down - Maty Noyes
Sensommar, har precis flyttat ner till Jönköping, allt är nytt och jag känner mig bara genuint lycklig.