Lägenheten nu och lägenheten då

Innan jag flyttade ut sist, för snart två år sedan, tog jag en massa bilder här i lägenheten (här). När jag skulle flytta tillbaka hit i vintras spenderade jag en del på inredning (vill inte ens veta exakta summan), trodde jag skulle få bo här längre, haha tur man har kvar alla saker. Anyways, nu är jag väl mer eller mindre på väg härifrån igen och jag tänkte att det skulle vara kul att jämföra hur det ser ut nu jämfört med hur det såg ut förut. Låter väl bara bilderna tala för sig själva.

Valborg - Med kameraväskan i korgen på mjuka grusvägar

I år var mamma och pappa med och ordnade brasan i byn, så när de for och förberedde och kokade kaffe, plockade jag fram cykeln. Det var lite tungcyklat men superhärligt och det blev en del stopp på vägen för att fiska upp kameran ur väskan och knäppa några bilder. När jag sen cyklade från brasan hade solen försvunnit bakom horisonten och himlen var lätt rosa, luften var kall och fuktig och utöver fågelkvitter, porlande vatten och däcken mot gruset så var allt tyst, helt underbart och inget som går att föreviga annat än i minnet.
 
 

Antagningsbesked

"Vi vill meddela att du antagits som kursdeltagare på Fotoskolan Jönköping åk 1 med start 22/8 2018."
 
Tror aldrig jag läst om ett mail så många gånger, måste dubbelkolla så att jag inte läst fel om och om igen. Om hundraelva dagar börjar jag alltså skola igen och om mindre än så flyttar jag drygt hundra mil ner till Jönköping, sjukt haha. 
Den 13 mars kom Elin förbi och vi fotade lite porträtt till ansökan, den 20 mars fotade jag en kopp kaffe och sen spenderades många kvällar till att leta andra bilder att skicka in. Den 14 arpil scannade jag in betygen, skrev klart det personliga brevet och skickade in ansökan, den 25 april intervjuades jag via skype och den 26 april trillade antagningsbeskedet ner i mailboxen.